Ha burger, akkor Bamba!
A minél ütősebb kollab ötlet kidolgozáshoz ismerd meg a Bamba Marhát!
Története
Az idén 10 éves Bamba Marha Burger története 2015-ben kezdődött, amikor is a nagy fővárosi burgerrobbanás kellős közepén megnyitották az első éttermüket az Oktogonon. Már ekkor is rengeteg burgerező volt Budapesten, de ők izgalmas, változatos, minőségi kínálatot álmodtak meg, ráadásul mindezt a lehető legjobb ár / érték arányban.
Az évek során kialakult a Bamba-család - egy olyan szuper csapat, akik éjjel-nappal azon törik a fejüket, hogyan lehetne még jobb, még Bambább burgereket kínálni
az éhes vendégeknek. Kulináris vezetőjük pedig Jancsa Jani, aki gasztronómia tartalomgyártóként ismert; és az ország legnagyobb burgerimádója hírében áll.
Az évek során a jelentős sikereknek köszönhetően számos üzletet nyitottak a város különböző, frekventált pontjain (Bazilika,
Deák, Ferenciek, Astoria, Széll Kálmán tér, Westend, Corvin, Allee, Kolosy).
2025-ben pedig egy újabb üzlet megnyitása várható, a főváros egyik legnagyobb bevásárlóközpontjában.

Miért különleges a Bamba Marha?
Éttermeik 10 éve saját tulajdonosi kézben vannak. Számukra a legfontosabbak a boldog és az elégedett, visszatérő vendégeik; valamint.a burgereik minősége.
Alapanyagaik minden nap frissen érkeznek, és házilag a la minute készülnek a burgerek. Kínálatuk alapkövei az ikonikussá vált burgerkínálatuk, de mindemellett havi ajánlatokkal, izgalmas ízekkel és barátságos kiszolgálással várják a hozzájuk betérő vendégeiket.
Éves szinten több, mint 800.000 burgert adnak ki a konyhájukból, helyben fogyasztásra, elvitelre, vagy kiszállításra. Hamarosan pedig nyílik a 11. étterem az eddigi 10 mellett, Budapest legforgalmasabb pontjain és bevásárlóközpontjaiban.

Frissen minden nap, avagy a burgerek sikerének a titka
A Bamba Marha számára fontos a minőség, a fenntarthatóság és a hazai vállalkozások támogatása. Budapesti és környékbeli magyar pékségek készítik minden reggel a hamburgerzsömlét. Így garantáltan friss, puha, szezámmagos bucit kap minden burger.
A hentesek is naponta frissen darált, 100% magyar marhahúsból készítik a húspogácsát, melyet aztán rendelésre sütnek ízletes és szaftos burgereikbe.
Ha szeretnéd jobban megismerni a Bamba Marhát és termékeit, kattints az érdekel gombra!
Hogyan tudok kollaborálni a Bamba Marhával?
Pályázd meg a saját működéséből eredő termékeiddel a közös kollaborációt, a cél elsősorban a közös termékfejlesztés, és valami új, egyedi termék létrehozása.
Mit nyerhetek?
Kollaborálni egy dinamikusan fejlődő, sikeres vállalkozással önmagában dicsőség, -a pályázatban meghatározott szempontok alapján- kisebb méretű vállalkozásként jelentős vizibilitásra, nagyobb elérésre tehetsz szert, melyhez a Bamba Marha és a K&H: üzletet ide! az év kollaborációs pályázata a legjobb lehetőséget biztosítja számodra!
Dolgozz ki egy ütős kollab ötletet & add be a pályázatod & légy ismertebb
Hogyan tudom beadni a pályázatomat?
Dolgozz ki egy ütős KOLLAB ötletet & jelentkezéshez töltsd le a K&H: üzletet ide! az év kollaborációs ötlete különdíj pályázati sablont & jelöld meg a Bamba Marhát, mint ,,nagy céget” & add be a pályázatod & légy ismertebb!
A pályázatot 2025.október 31-ig tudod az uzletetide@kh.hu e-mail címre beküldeni.
Az egyetlen előfeltétel, hogy a vállalkozásod árbevétele ne haladja meg a 300 000 000 forintot. A részletes részvételi szabályzatot itt találod.